Uusi palvelin ja nettisivut

Kirjoittanut Quintus 2014-09-13.
Suomentanut xet7.

Olemme lopulta saaneet palvelimen ja nettisivuston erityisesti omaa kehityshaaraamme varten.

Pitkien IRC ja vanhoissa SMC foorumeissa käymiemme keskustelujen jälkeen, olemme lopulta päättäneen nimetä tämän projektin viralliseksi kehityshaaraksi Secretmaryo Chronicles projektista. Tästä päivästä eteenpäin, emme ole enää pelkästään yksinkertaisesti jatko sille projektille, vaan pikemminkin oma projektimme, jolla on meidän omat tavoitteet, ja, toivottavasti, meidän oma uusi nimemme. Tämä nettisivusto tällä hetkellä mainitsee Secretchronicles projektin nimeksi, mutta kuten kuvattu etusivulla, tämä ei ole lopullista vielä ja voi muuttua jatkossa, koska emme halua pitää “SMC” kirjainlyhennettä. Ole hyvä ja osallistu vapaasti keskusteluun, joko tiketti #92:ssa tai IRCissä; huomioi että meillä on jo ennestään ollut kanava #secretchronicles freenode.net:issä jo jonkin aikaa.

First Root Logo

First Root sponsoroi meitä. Kiitoksia!

Huomioi että olemme parhaillaan päivittämässä infrastruktuuriamme. Meille on ystävällisesti myönnetty ilmainen virtuaalipalvelin saksalaiselta yritykseltä First Root UG, jolle haluan osoittaa erityistä kiitollisuutta. Lisäksi, olen ostanut domainin secretchronicles.org joten voimme nyt yhdistää kaiken infrastruktuurimme yhdelle domainille ja palvelimelle.

Tämän johdosta, nettisivut Secretchroniclesista jotka olivat aiemmin hajautettuna ympäri yksityistä quintilianus.eu domainia voidaan nyt siirtää vaiheittain uudelle secretchronicles.org domainille. Sivustot joita pidin yksityisellä palvelimellani ja jopa minun Raspberry Pi:llä siirretään uudelle palvelimelle. Tämä prosessi tulee viemään aikaa, mutta jatkan siitä tiedosttamista tässä blogissa. Tätä kirjoittaessani, seuraavat sivustot on jo siirretty:

  • Skriptaus foorumi smc.quintilianus.eu on siirretty osoitteeseen forum.secretchronicles.org.
  • Chattilogit secretmaryo.quintilianus.eu on siirretty osoitteeseen chatlogs.secretchronicles.org.
  • furbot, meidän auttavainen IRC bottimme, nyt pyörii alexandria:lla, joka on palvelimemme nimimerkki.
  • Uusi nettisivusto (tämä) on lisätty osoitteeseen secretchronicles.org.

Ole hyvä ja auta meitä antamaan tälle kehityshaarallemme tarvittava vauhti jonka se tarvitsee kehittyäkseen ja kasvaakseen, jotta vanha SMC saa uuden elämän uusine tavoitteineen. Tällä hetkellä, olemme lähellä 2.0.0 julkaisua, 2.0.0-beta3 ollen tämänhetkinen beta versio. Testaa sitä, ja anna palautetta.

Terveisin,
Quintus.