Uusi nimi ja postituslista

Kirjoittanut Quintus 2014-10-01.
Suomentanut xet7.

Uusi nimemme on päätetty, ja postituslista tehty.

Tänään on suuri päivä. Viikkojen keskustelun jälkeen, olemme lopulta päättäneet tiketistä numeroltaan #92, joka oli pääpaikka jossa keskustelu projektin nimen ympärillä käytiin. Olemme lähteneet SMC projektista erilleen tavoitteissamme jo, mutta pelistä silti käytettiin tätä nimeä. Tästä päivästä alkaen, meidät tunnetaan seuraavalla nimellä:

The Secret Chronicles of Dr. M.

Dr. M., jonka koko nimeä ei ole vielä päätetty, tulee olemaan konna uudessa ja synkemmässsä tarinassa joka mahdollisesti keskittyy kirjastojen ja muinaisten raunioiden ympärille. Nykyinen luonnos tarinasta, jonka on kirjoittanut datahead, on saatavilla meidän wikissä, ja mitä tahansa osallistumista tarinaamme arvostetaan. Voit liittyä meidän foorumeille tai vierailla IRC kanavallame #secretchronicles Freenodessa.

Löydettyämme nime kehityshaarallemme, on nyt aika myös suunnitella uusi logo, koska vanhaa SMC:stä emme voi luonnollisesti käyttää enää. [Tiketti logo, as the old SMC one obviously cannot be used anymore. Aiheesta on tiketti jossa käsitellään tehtävää, ja me toivotamme tervetulleeksi kaikki ehdotukset uudesta logosta pelillemme.

Logon lisäksi, tarvitsemme monia erilaisia artistisia osallistumisia. Jos sinusta tuntuu että omaat artistisia kykyjä koskien grafiikan tai musiikin tekoa, voit selata tikettejämme filtterillä Graphics tai Music & Sounds. Siellä on paljon tekemistä, ja mahdollisuuksia saada sinun osuutesi liitettyä pian peliin, kun pyrimme tekemään erilaistamista SMC projektista. Niiden tikettien joukossa, yksi koskien Mario-tyylisen musiikin poisto ja vaihto erilaiseen ansaitsee erityisen maininnan, koska sen on erityisen tärkeä erottaaksemme meidät SMC projektin Mario tyylisistä juurista. Tänä päivänä, kuitenkin, meillä ei ole tarpeeksi korvaavaa taustamusiikkia jotta voisimme poistaa remixaukset jättämättä suurta aukkoa jälkeemme, haitaten sekä tasosuunnittelijoita että pelin pelaajia.

Samanaikaisesti tämän artikkelin kanssa, neljäs beta versio nyt uudelleennimetystä kehityshaarasta ollaan tuomassa saataville. Tulet pian voimaan ladata sen lataussivulta, ja me arvostamme kaikkia sen testaajia, jotka auttavat tehdessämme vakaata 2.0.0 julkaisua.

Lopulta, olen ylpeä voidessani sanoa, että olemme perustaneet postituslista auttaaksemme kehittämään peliä. Tällä listalla ei ole netissä näkyviä arkistoja vielä, mutta työskentelemme parhaillaan tehdäksemme ne saataville. Sillä aikaa, kutsumme sinut liittymään ja osallistumaan tsc-devel@lists.secretchronicles.org listalle lähettämällä tyhjän sähköpostin (aiheella ei ole merkistystä) osoitteeseen tsc-devel+subscribe@lists.secretchronicles.org. Tulet vastaanottamaan varmistusviestin lisäohjeineen, joita noudattamalla pääset lukemaan ja kirjoittamaan muutoin julkiselle postituslistalle.

Auta meitä kehittämään peliä eteenpäin.

Terveisin,
Quintus.

Päivitys 2014-10-02

Neljäs beta on julkaistu. Ole hyvä ja lataa ja testaa sitä.