Ensimmäinen yleinen keskustelu

Kirjoittanut Quintus 2015-03-12.
Suomentanut xet7.

Virallinen ilmoitus ensimmäisestä TSC kehitystiimin yleisestä keskustelusta.

Kaikki ovat tervetulleita!

Ilmoitus ensimmäisestä koko TSC tiimin yleisestö keskustelusta on julkaistu virallisesti tänään. Se pidetään 21.3.2015 klo 22:00 Suomen aikaa UTC+2 IRCissä Freenode IRC keskusteluverkossa. Suuri määrä tiimin jäsenistä on jo ilmoittanut osallistuvansa tapaamiseen, ja koska useita tärkeistä asioista tullaan keskustelemaan ja mahdollisesti päättämään, kaikki on kutsuttu osallistumaan ja esittämään ajatuksiaan tiimille.

Saadaksesi tietää lisätiedot ja säännöt, lue ilmoitus kokonaisuudessaan englanniksi. Tätä tiedostoa päivitetään sitä mukaa kun lisää aiheita ja puhujia ehdotetaan.

Quintus
TSC projektin vetäjä.