Korruptoitunut Win32 asennusohjelma FTP palvelimella

Kirjoittanut Marvin Gülker (Quintus) 2015-10-13.
Suomentanut xet7.

FTP palvelimella oli korruptoitunut Win32 asennusohjelma.

Useat käyttäjämme huomasivat jotain outoa käytöstä pelin Windows versiossa, joka ilmeni lähinnä kaatumisina kun ladataan ensimmäistä tasoa ensimmäisessä maailmassa maailmankartalla (se ei kaatunut kun taso oli ladattu suoraan tasovalikosta). Raportti oli foorumilla ja erikseen bugiseurannassa tästä ongelmasta, jonka minä sitten jäljitin vialliseen tiedostoon FTP palvelimella. Ei ole selvää miten tiedosto vioittui, mutta uudessa asennusohjelmassa generoituna täsmälleen samasta koodista kuin alkuperäinen 2.0.0 asennusohjelma ei ongelmaa enää esiintynyt. Olen todennut että kopioidessa sitä tietokoneideni välillä tai jopa lähettäessäni sitä alexandria palvelimellemme tiedosto vioittui jotenkin. Emme ehkä koskaan löydä pohjimmaista syytä ongelmaan.

Lähetin uuden Win32 asennusohjelman FTP:lle joka korvaa viallisen 2.0.0 Win32 tiedoston. Jos latasit ja asensit TSC 2.0.0 aikavälillä 2015-08-17 - 2015-10-13 suosittelemme sinua poistamaan version jonka latasit, lataamaan uuden asennusohjelman, ja asentamaan sen. Linkit “Lataa” sivulla on muutettu vastaavasti myös, mukaanlukien MD5 ja SHA256 tarkistussummat. Vanha, korruptoitunut tiedosto säilyy FTP palvelimella tutkintaa varten nimellä tsc-2.0.0-win32.defunct.exe ja sitä ei tule loppukäyttäjien käyttää (ja siihen ei linkitetä mistään).

Pahoittelemme häiriötä, mutta virheiden tapahtuminen on inhimillistä. Haluamme sanoa Kiitos käyttäjille jotka raportoivat ongelman meille, koska kun kaikki kehittäjämme käyttävät Linux järjestelmiä, emme ehkä olisi huomanneet korruptoitunutta tiedostoa ollenkaan ilman heidän raporttejaan.

Marvin Gülker (Quintus)
TSC kehitystiimin puolesta.