Alpha versio saatavilla

Kirjoittanut Sydney 2016-08-17.
Suomentanut xet7.

Alpha versio TSC:stä saatavilla Debian käyttäjille

Kuluneen vuoden aikana Muammar, joka on osa Debian paketointi tiimiä, on laittanut paljon vaivaa kääntääkseen TSC:n Debianille, ja hänen työnsä kautta, ja viimeaikaiset riippuvuusmuutokset TSC:n osalta, hän on onnistuneesti pystynyt paketoimaan TSC:n .deb:ksi, niin että kaikki toimii kunnolla. Tämän kautta, meillä on nyt pääsy valmiiksi käännettyihin .deb paketteihin, antaen meille mahdollisuuden asentaa TSC Debian/Debian pohjaisiin järjestelmiin ilman kääntämistä.

Voit ladata .deb paketit Lataa -sivulta.

Nämä .deb paketit on käännetty suoraan git Devel haarasta. Emme anna mitään takuuta että nämä käännökset toimivat, ja ne varmasti eivät ole bugittomia.

Asentaaksesi ne voit yleisesti käyttää dpkg -i "packagename" komentoa, tai lukea dpkg:n man sivuja. Teknisesti näiden pitäisi toimia myös Ubuntussa ja siihen perustuvissa, mutta kuten sanottu aiemmin, emme anna takuita.

Myös, tämän kautta, voimme innoissamme sanoa että TSC on nyt Debian Unstable repoissa.

Kuten aina, jos löydät bugin, ole hyvä ja raportoi se, joko Foorumilla tai Githubissa.

Nauti!

-Sydney(sydney_untangle)
TSC tiimin puolesta