Uudet pää- ja apu-projektinjohtajat

Kirjoittanut Sydney 2017-07-10.
Suomentanut xet7.

Projekti on saanut uusia johtajia

Hei kaikki,
onnellista vuoden keskivaihdetta kaikille.

Olemme kaikki surullia nähdessämme molempien Quintus ja Datahead astuvan alas johtavasta asemnasta parin viime kuukauden aikana johtuen reaalimaailman aikarajoituksista. Hatunnosto teille molemmille kaikesta jota olette tehneet, ja toivommen että voitte tulla takaisin milloin teille on mahdollista!

Tämän keskellä meillä on ollut kaksi uutta johtajaa jotka ovat astuneet tilalle. xet7, meidän entinen ja nykyinen palvelin ylläpitäjä, astui tilalle ja on nyt meidän pää-projektinjohtaja. Täyttääksemme apu-projektinjohtajan paikan lähetimme sähköpostin kaikille TSC tiimissä, ja KirbyFan64sos oli vapaaehtoinen uudeksi apu-projektinjohtajaksi.

Kiitos teille molemmille kun astuitte vapaaehtoisesti tilalle näihin paikkoihin. Me kaikki arvostamme anteliaisuuttanne yhteisölle, ja odotamme jännittyneenä näkevämme mitä tämä merkitsee projektille!

Erinomaista kesän jatkoa!

-Sydney(sydney_untangle)
TSC tiimin puolesta