Wiki on otettu uudelleen käyttöön!

Kirjoittanut quintus 2019-07-30.
Suomentanut xet7.

Wiki on nyt käytössä jälleen.

Viime aikoina, olemme alkaneet valmistautua uuteen julkaisuun, TSC 2.1.0, marraskuun alkupuolella. Tämä on erittäin alustavaa, mutta osana näitä pyrkimyksiä, TSC Wiki on otettu jälleen käyttöön. Tämä wiki oli vuosia staattisina sivuina, koska alkuperäistä versiota roskaposti botit sotkivat ahkerasti. Uusi ratkaisu (joka, jälleen, käyttää Moinmoin ohjelmistoa) toivottavasti on asennettu niin että se on liian vaikea roskaposti bottien hallittavaksi.

Tämän wiki käyttöön tarvitaan tili, mutta sitä ei ole mahdollista tehdä itse wiki sivulla. Sen sijaan, wiki on liitetty suoraan postituslistan foorumi/web käyttöliittymään, joten sinne tulee rekisteröityä saadakseen tilin. Tämä mahdollistaa sen että käyttäjillä on yksi “TSC tili” jolla pääsee sekä foorumiin että wikiin.

Kaikki ovat kutsuttuja muokkaamaan wikiämme lisäämällä TSC:hen liittyvää sisältöä. Ole hyvä ja osallistu! Jos sinulla on mitä tahansa TSC:hen liittyviä kysymyksiä, voit kirjoittaa ne foorumille.

quintus
TSC tiimin puolesta.