TSC 2.1.0-rc1 julkaistu

Kirjoittanut quintus 2020-04-02.
Suomentanut xet7.

Ensimmäinen julkaisu kandidaatti 2.1.0:sta on julkaistu.

Muutamien kuukausia toisen betan jälkeen viiveellä (joka johtuu tavallisesta kehittäjien vapaa-ajan rajallisuudesta), TSC tiimillä on ilo ilmoittaa että nyt on saatavilla ensimmäinen julkaisu kandidaatti tulevasta 2.1.0 julkaisusta ladattavaksi. Julkaisu on tägätty Git repossa v2.1.0-rc1 ja on upattu webpalvelimellemme.

Mitä on muuttunut beta-2:n jälkeen?

  • Pieniä korjauksia käätämis järjestelmään
  • Pieniä korjauksia kääntämis dokumentaatioon
  • Lisätty kokeellinen kääntämis tuki FreeBSD/OpenBSD (GitHub PR #678 tehnyt devnexen)
  • Viimeistelty uusi päävalikko teemamusiiki (GitHub PR #679 tehnyt refi64)
  • Poistettu battle.ogg musiikki koska musiikin tekijä pyysi poistoa (GitHub PR #679 tehnyt refi64)

Miksi 2.1.0:aan valmistautumisessa menee niin paljon aikaa?

TSC projektia vetää joukko vapaaehtoisia vapaa-ajallaan. Me kaikki tiedämme että vapaa-aikaa on vähän. TSC:llä on massiivinen koodikanta kirjoitettuna C++:lla yli 10 vuoden aikana, ja se perustuu alkuperäiseen Secret Mary Chronicles (SMC) koodikantaan. Perityn koodin laatu on melko heikkoa ja on vaikeaa työskennellä tämän perityn koodin kanssa.

Milloin voimme odottaa lopullista julkaisua?

Tämä on ensimmäinen julkaisu kandidaatti. Jos mitään vakavia ongelmia ei löydy 11.4.2020 mennessä, versio 2.1.0 julkaistaan pian tämän päivämäärän jälkeen.

Mitä tapahtuu RC vaiheen aikana?

Koodia pidetään nyt lopullisena tulevaa julkaisua vartenn. RC vaiheessa on viimeinen mahdollisuus testata onko pelissä vakavia ongelmia; pikku ongelmia ei korjata. Mitään muita muutoksia ei tehdä jotka eivät liity vavaviin ongelmiin. Emme oleta että pelissä on enää jäljellä vakavia ongelmia.

Voinko auttaa TSC:tä käyttäjänä nyt?

Kyllä voit! Ole hyvä ja lataa TSC ja pelaa peliä. Raportoi löytämäsi bugit joko postituslistalla, foorumilla, tai suoraan bugiseurantaan (tarvitsee GitHub tilin).

Valitettavasti uusia tasoja ei lähetetty beta vaiheen aikana, joten versio 2.1.0 ei sisällä kovin erilaisia tasoja kuin mitä versiossa 2.0.0 oli. Kun 2.1.0 on julkaistu, rohkaisemme kaikkia käyttäjiä lähettämään laadukkaita tasoja liitettäväksi myöhempään julkaisuun.

Lataa

Lähdekoodi

Binääri lataukset

Windows

Linux

quintus
TSC tiimin puolesta.